Fun Paypal buttons|Artige PayPal-knapper

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
I was inspired by Stan’s awesome can at his blog and it triggered me to search for other creative Donate buttons. I found some neat ones and wanted to share them in a way I hope you think is fun. I tried to implement a digg-like function but ended up modifiying Lester Chan’s Postratings plugin. I hope you forgive me Lester!

The can were designed by Jack at Room 237: Origins.

If you know of anyone else who deserve to be on this list please leave the url in a comment, and I’ll add it to the entries.

Please remember that you can’t copy their designed buttons without their permission, some of them are bought, and some designed them theirselves.

Visit their site (click on the thumbnail) to check it out and vote.


[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Jeg ble inspirert av Stans spray-boks-knapp og det fikk meg til å søke litt på nettet for å finne lignende løsninger. Jeg fant noen som jeg ville dele på en litt artig måte, jeg håper du liker listen.

Sprayboksen er laget av Jack på Room 237: Origins.

Om du vet om noen andre kreative Paypal-knapper så kommenter her så skal jeg legge den til kandidatene. Jeg prøvde å finne en digg-lignende plugin men endte opp med å modifisere Lester Chans Postratings plugin til det ukjente, håper du tilgir meg Lester!

Husk at du ikke kan kopiere knappene deres uten samtykke, noen har kjøpt dem og noen har designet dem selv.

Besøk webstedet (klikk på skjermbildet) og gi din stemme.

[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

No Responses

  1. oyvind sier:

    I had to remove some because of adult content. =(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.