Google meets its competitor|Google finner sin konkurrent

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Google finally implemented its images of Norway to Google Street View last week and we’ve seen a few amusing shots. Finn is a company in Norway who also creates street views and one day they met. Check this out:

Link to Google Street view: The Finn car.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Google Street View lanserte endelig bilder fra Norge forrige uke, det har gitt oss mange morsomme situasjoner. Men denne synes jeg var knallbra. Finn er en konkurrent som lager tilsvarende bilder som Google, og en dag møttes de:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Google meets its competitor|Google finner sin konkurrent”

  1. […] & Finn Google meets its competitor […]

  2. Street View flagra carro de serviço concorrente | Google

    […] em seu porta-malas para equipamentos de geolocalização. O flagrante duplo foi dica do blog Ovynd. E o carro do Google sob as lentes do C3 Maps Categorias: Google Tags: flagra, Google Street […]

  3. Portrait Photographer avatar

    haha very funny. I almots like Finn’s street view better. The colors are brigther and it looks more attractive, although googe’s view is a bit wider which is nice.

  4. […] Google meets its competitor […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.