R2D2 Watching out|R2D2 passer på

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We were exploring shops in an area we hadn’t visited for ages, then suddenly I noticed the awesome R2D2 outside a clothing shop. Is it a remote camera watching? I didn’t dare to ask.

R2D2 Watching
R2D2 Watching

[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vi utforsket butikker i et område vi ikke hadde besøkt på år og dag, plutselig sto R2D2 utenfor en klesbutikk. Er den et remote kamera mon tro? Jeg turde ikke å spørre.
R2D2 Watching
R2D2 Watching

[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “R2D2 Watching out|R2D2 passer på”

 1. Samantha & Mr. Tigger avatar

  Who knows what R2D2 is doing!! Cute picture! Thanks for stopping by today! We love the new look of your blog!
  Your FL furiends,

  Samantha & Mr. Tigger’s last blog post..Dona Nobis Pacem with Samantha & Mr. Tigger

 2. Nicole avatar
  Nicole

  That’s cool – I love that guy 😀

 3. fragileheart avatar

  It probably was a camera watching! That’s so neat! I want one!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.