A Thursday walk|En torsdagstur

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]090420091042

We had planned a long walk today but on our way up we had to turn, the fog were thick and we decided to be on the safe side. I took some pictures though and we had a nice time. Its nice to be out there these days, mother nature is working hard to prepare for summer. I’m a bit disapointed by my camera though, it doesnt behave well in this light. What do you think?

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]090420091042

Vi hadde planer om langtur til Vikinghytten i dag men oppover Hjortlandsdalen så vi raskt at det ikke var så lurt å fortsette, tett tåke bredte seg utover landskapet så vi snudde. Vi hadde det kjempe kjekt likevel og jeg fikk tatt litt bilder. Det er herlig å være ute i naturen i disse dager, moder natur jobber på spreng for å gjøre seg klar til sommeren. Men jeg er litt skuffet over kameraet mitt, det takler ikke lyset så bra. Eller hva synes dere?

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.