A Thursday walk|En torsdagstur

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]090420091042

We had planned a long walk today but on our way up we had to turn, the fog were thick and we decided to be on the safe side. I took some pictures though and we had a nice time. Its nice to be out there these days, mother nature is working hard to prepare for summer. I’m a bit disapointed by my camera though, it doesnt behave well in this light. What do you think?

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]090420091042

Vi hadde planer om langtur til Vikinghytten i dag men oppover Hjortlandsdalen så vi raskt at det ikke var så lurt å fortsette, tett tåke bredte seg utover landskapet så vi snudde. Vi hadde det kjempe kjekt likevel og jeg fikk tatt litt bilder. Det er herlig å være ute i naturen i disse dager, moder natur jobber på spreng for å gjøre seg klar til sommeren. Men jeg er litt skuffet over kameraet mitt, det takler ikke lyset så bra. Eller hva synes dere?

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.