Treasurehunt on Fløy mountain|Skattejakt på Fløyfjellet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]100420091079

Today we decided to visit Fløy mountain again, this turns out to be a mountain-easter. 🙂 There were a treasure hunt for the kids up there today and we had a great time. The tasks were fun and we went up hills, into woods, visiting huts and round lakes while we answered questions and solved a crossword. I can’t say I miss the snow-easter, though it would be fun to ski some but I think we’ve had some great days so far, a lot of fresh air and nice sceneries.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]100420091079

I dag var vi på Fløyfjellet igjen, dette ser ut til å bli en slags fjell-påske alikevel. 🙂 I dag var det skattejakt for barne der oppe og vi hadde en kjempefin dag. Oppgavene var morsomme, vi var overalt i terrenget, inn i skogen, opp på hauger og ned rundt vann, etterpå skulle kryssordet løses fra oppgavene vi hadde gjort. De har vært kjempeflinke med å arrangere årets skattejakt. Jeg kan ikke si at jeg savner snø-påsken, litt artig hadde det selvfølgelig vært og stått litt på ski men.. vi har hatt noen flotte dager til nå, mye frisk luft og flott utsikt.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.