Treasurehunt on Fløy mountain|Skattejakt på Fløyfjellet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]100420091079

Today we decided to visit Fløy mountain again, this turns out to be a mountain-easter. 🙂 There were a treasure hunt for the kids up there today and we had a great time. The tasks were fun and we went up hills, into woods, visiting huts and round lakes while we answered questions and solved a crossword. I can’t say I miss the snow-easter, though it would be fun to ski some but I think we’ve had some great days so far, a lot of fresh air and nice sceneries.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]100420091079

I dag var vi på Fløyfjellet igjen, dette ser ut til å bli en slags fjell-påske alikevel. 🙂 I dag var det skattejakt for barne der oppe og vi hadde en kjempefin dag. Oppgavene var morsomme, vi var overalt i terrenget, inn i skogen, opp på hauger og ned rundt vann, etterpå skulle kryssordet løses fra oppgavene vi hadde gjort. De har vært kjempeflinke med å arrangere årets skattejakt. Jeg kan ikke si at jeg savner snø-påsken, litt artig hadde det selvfølgelig vært og stått litt på ski men.. vi har hatt noen flotte dager til nå, mye frisk luft og flott utsikt.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.