New hospital room – new view|Nytt sykehusrom – ny utsikt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]230520091261

My father was transferred to a new room now that he is recovering. The hospital’s interior is kind of tragic so I think I’ll just share his view these days.

230520091260

The hospital is surrounded by our mountains, if you have a though day there it helps looking out the window.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]230520091261

Pappa ble flyttet til et nytt rom siden han begynner å komme seg, dere må tro jeg er sprø som bare løper rundt og tar bilder men tenkte det var greit å dele den fine utsikten. Innsiden av Haukeland er ikke så mye å skryte av så den lar jeg være å ta bilder av.

230520091260

Har man en litt tøf dag så hjelper det å titte ut vindet litt, er været bra så tror jeg man kan sitte i timesvis å nyte utsikten.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “New hospital room – new view|Nytt sykehusrom – ny utsikt”

  1. Peter Korkala avatar

    It’s great to hear your father is recovering.
    At least the hospital has a very great view!

    Peter Korkala’s last blog post..Sky Watch Friday – A view from the clear-cut forest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.