New hospital room – new view|Nytt sykehusrom – ny utsikt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]230520091261

My father was transferred to a new room now that he is recovering. The hospital’s interior is kind of tragic so I think I’ll just share his view these days.

230520091260

The hospital is surrounded by our mountains, if you have a though day there it helps looking out the window.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]230520091261

Pappa ble flyttet til et nytt rom siden han begynner å komme seg, dere må tro jeg er sprø som bare løper rundt og tar bilder men tenkte det var greit å dele den fine utsikten. Innsiden av Haukeland er ikke så mye å skryte av så den lar jeg være å ta bilder av.

230520091260

Har man en litt tøf dag så hjelper det å titte ut vindet litt, er været bra så tror jeg man kan sitte i timesvis å nyte utsikten.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. It’s great to hear your father is recovering.
    At least the hospital has a very great view!

    Peter Korkala’s last blog post..Sky Watch Friday – A view from the clear-cut forest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.