Eurovision Contest 2010 location revealed in 1 hour|Avstemning – Hvor tror du Grand Prix 2010 havner?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]In one hour they reveal where the Eurovision Song Contest 2010 final will be held, I think Bergen because its the most suitable place and we’ve done it before.

What do you think? Where do you hope the Eurovision Song Contest 2010 final will be held?[poll id=8][/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Om en time blir det avslørt hvor Grand Prix 2010 finalen skal holdes. Jeg tipper Bergen siden det er den fineste byen og fordi vi har gjort det før. Når det gjelder Grand Prix i Norge er det ingen snakker om Grand Prix i 96, kun 1986 da det ble holdt i Bergen.

[poll id=8]

DB har også en avstemning men det var litt rare steder de hadde tatt med. VG har ingen avstemning så derfor laget jeg en liten en. 🙂

Oppdatering : Gratulerer Oslo! Håper dere klarer å lage et bra show. Kjekt at det ikke havnet på Champion League finalen.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

8 Responses

 1. BlueGirl sier:

  Jeg stemte Oslo 🙂

  BlueGirl’s last blog post..Dyttet selvmordskandidat ned fra bro!

 2. oyvind sier:

  😀 Det er en ærlig sak BlueGirl, takk for at du stemte! 🙂

 3. BlueGirl sier:

  Jeg har ingenting imot Bergen, de lagde et fantastisk show forrige gang. Men, jeg synes at andre byer burde få sjansen også! Dette blir jo tredje gang Norge arrangerer Grand Prix og jeg kan faktisk ikke huske hvilken by som arrangerte i 1996. Blir uansett spennende å høre hvilken by som har blitt valgt denne gangen. 🙂

 4. oyvind sier:

  Ja det blir kjempespennende. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig på Grand Prix men eh er på en måte litt “frelst”. hehe

 5. BlueGirl sier:

  Har alltid hatt sans for Grand Prix jeg, og i år synes jeg showet var kjempebra. Rybaks låt og prestasjon var fantastisk, men synd at Synnøve Svabø klarte å ødelegge avstemningen. Hun bablet i vei så det var umulig å høre poengfordelingen. Uansett hvilken by som får Grand Prix til neste år, så håper jeg at vi for alltid slipper Synnøve Svabø som kommentator!

  Takk for at du stakk innom bloggen min også. 🙂

  BlueGirl’s last blog post..Dyttet selvmordskandidat ned fra bro!

 6. Lillian sier:

  Håper på Bergen 🙂

  Lillian’s last blog post..Friends Forever!

 7. Espen sier:

  Det blir vel glatt enten bergen eller oslo? kanskje Trondheim om så på streken?

  Byen som skal velges må vel ha Hotell kapasiteter, transportmuligheter og ikke minst plass til samtlige tilreisende og nordmenn som velger å reise, i selve konsert hallen.
  I Moskva var det 20 000 personer som møtte opp til finalen, kan virkelig steder som Lillehammer, Kautokeino eller Stavanger varte opp den mengden mennesker?

  Jeg går ganske stort ut ifra at NRK vil gjøre alt i dems makt for å få plass til så mange som mulig, det er jo trossalt penger i dette her, på samme måte som de vil utsette MGP for bare å ikke miste seere pga Champions League..

  Selvom det er ganske svakt av NRK å frykte konkuransje og gi etter så lett!

 8. Vero sier:

  Det sier seg jo selv hvor det kommer til å bli, skjønner ikke at det har vert et diskuskjonstema en gang. Det står mellom Oslo Spectrum eller Telenor Arena, det er de to eneste konserthallene i Norge som er store nok.

  Vero’s last blog post..Havets hemmeligheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.