To be dependent on water|Å være avhengig av vann

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]110520091187

A minute ago we finally got our water back, its been away since early this morning. Its incredible to notice how dependent we are on water when its gone. No coffee, no handwash, no water in toilet and no shower – its a nightmare. Especially since we’re 5 in the house.

They’ve been digging all around us to fix a few problems but this morning something went wrong and they had to close the whole area – we had no warning messages so we didn’t stack up water. Hopefully it won’t happend again.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]110520091187

For ett minutt siden fikk vi endelig vannet vårt tilbake, vi har vært uten siden tidlig i morges. Jeg rakk heldigvis å dusje før det forsvant i morges og ante ikke at det var borte før jeg kom hjem. De har holdt på å grave rundtomkring oss for å fikse noen problemer og noe gikk galt. Hjelpe meg så utrolig avhengig man er av vann, det merker man spesielt når det blir borte på denne måten. Ingen kaffe, vasking av hender, tannpuss, toalettbesøk eller oppvask – det er harde bud når man er 5 i huset. 🙂

Hadde vi fått vite om det i god tid så hadde vi tatt vare på litt vann men når slik kommer som en overraskelse så er det ikke lett. Heldigvis har vi en liten en i huset så det var godt å i det minste ha litt våtservietter.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.