You give money to GAVI|Du gir penger til GAVI

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Are you one who spent a lot of money since the start of Microsoft’s era? MSDOS, Windows 1,2,3, Windows 3.11, Windows 95, 98, ME, NT 3.51, NT 4.0, 2000, XP, Vista og nå Windows7, Office, Compilers and games? Preinstalled or not you’ve done yours to make Gates the richest man on this planet. Now that we learn how he spend his money I don’t feel very unconfortable knowing what I have given Microsoft. Hes giving a lot of money to GAVI – The Global Alliance for Vaccines and Immunization, over 1,5 billion $. Gates and his wife is visiting Norway this week for an open meeting with our prime minister to talk about women and children’s health in developing countries. Norway is giving $1 billion to GAVI.

Gates is also interested in how Norway invest its oil money, I hope he got some good recommendations up his sleave, we are wasting billions..
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Er du en av dem som har brukt Microsofts produkter siden tidenes morgen? MSDOS, Windows 1,2,3, Windows 3.11, Windows 95, 98, ME, NT 3.51, NT 4.0, 2000, XP, Vista og nå Windows7, Office, programmeringsspråk og spill? Preinstallert eller ikke så har du gjort ditt til å gjøre Bill Gates rikest i verden. Nå som vi etterhvert lærer hva han bruker pengene på så er det ikke så altfor gale å tenke på alle pengene vi har gitt ham. Han går inn med 9,5 milliarder i vaksinasjonsfondet GAVI, norge gir rundt 6 milliarder.

Jeg synes dette er utrolig flott av Gates, det er ikke alle som gjør det samme. Jeg leser i VG i dag at han skal møte vår statsminister, Gates er spesielt interessert i hvordan Norge investerer oljepengene – tenk om han hadde hatt noen gode tips til oss? 🙂 Det hadde vært godt å slippe meldinger om at vi nå har tapt så og så mange milliarder denne uken.

I tillegg til pengene fra Gates så er du en av de store bidragsyterne i summen fra Norge – godt jobbet![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.