chutes

Enthusiasts rebuild old water chutes|Ildsjeler med engasjement for Sandviken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

chutes,vannrenner
Foto: EIRIK HAGESÆTER

I love it when the elders dig up old history and teach us by restoring it. In Bergen old mills built water-chutes to increase flow of water, they were used until WWII and then forgotten. Now they’ve rebuilt 75 meter of them on the exact same place.

Foto: EIRIK HAGESÆTER

Link to story (in Norwegian): Ildsjeler med engasjement for Sandviken | ba.no.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
chutes,vannrenner
Foto: EIRIK HAGESÆTER

Det er fantastisk når den eldre garde graver opp gammel historie og restaurerer den, fantastisk engasjement!

Lenke: Ildsjeler med engasjement for Sandviken | ba.no.

Foto: EIRIK HAGESÆTER
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.