A challenge from Fjordlykke|En utfordring fra Fjordlykke

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I received a challenge from Fjordlykke! (Fjord Happiness hehe) Its been a while since I was challenged so I thought this would be fun. Her challenge involves a link to a Norwegian blog Åpent hus, if you’re interested you can click the Norwegian flag here but I’ll leave this part out in the English challenge reply. 🙂

The challenge goes like this:

“Present something that has a high immaterial value for you. (Something that you valuate more than it really cost) and explain why. Then link to the lottery-post and forward the challenge to two blogs. Earlier posts can also be used. Remember to forward your challenge to two new blogs”.

I chose something that brings back a great memory. When I was in the army we lived in a small cottage near the Russian border, it could take weeks until we saw civilization and when we finally got the chance I had the time of my life walking around in Kirkenes just enjoying the life and talking to people. I once bought a Zenith camera from a market and I chatted with the Russian guy for a long time. After the deal he gave me (for free) some coins and medals. I opened my memory-box tonight and found these, the instance I saw them I once again was reminded by the great feeling when we got time off and became part of the real world again. 🙂

Heres the stuff:

I challenge: Ken, my favorite Ire and The awesome Kipperfrog.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Ah, endelig en utfordring! 🙂

Etter utfordring fra Fjordlykke, deltar jeg i den flotte og inspirerende bloggen Åpent hus sin jubileumsfeiring. Bloggen har rundet 100.000 besøkende og har fine premier til de som deltar og vinner.

Åpent Hus

Her er utfordringen:

“Presenter noe som har stor immateriell verdi for deg. (altså som har verdi langt ut over hva det koster) og forklar hvorfor. Lenke så til dette lotteri-innlegget, og send utfordringen videre til to andre bloggere. Tidligere innlegg kan også brukes. Husk å sende utfordringen videre til til to.”

Jeg er glad i små ting som direkte minner meg om fine opplevelser. Da jeg var i militæret og bodde i en liten hytte ved grensen sammen med en fin gjeng savnet jeg likevel dagliglivet som jeg en gang var vant til. Vi gikk i uniform døgnet rundt og det kunne ta uker før vi fikk se “sivilisasjonen” igjen. Da dro vi til Kirkenes sentrum og slappet av, det var en merkelig følelse det å være med andre mennesker. En gang kjøpte jeg meg et Zenith fotoapparat av en gateselger, jeg pratet lenge med ham og etter handelen gav han meg noen gratis mynter og dingser. Disse har jeg tatt godt vare på, med en gang jeg ser dem så dukker den samme følelsen opp igjen og gir meg tilbake gode minner fra møter med herlige mennesker i en skjønn by. Her er det jeg fikk av ham:

Jeg utfordrer: Rolf Arne på Krympebloggen og Lene Lillesmurf 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Fjordlykke sier:

    Fantastisk! Og jeg tenker at selv om militæret sikkert var knalltøft var det jo et eventyr .
    Tipper mange har opplevd mye spennende. Møte mennesker og oppleve steder man aldri ville sett ellers:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.