Skywatch Friday – Sunset at 30000 feet|Skywatch fredag – Solnedgang fra 9000 meter

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]030720091441


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]030720091441


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “Skywatch Friday – Sunset at 30000 feet|Skywatch fredag – Solnedgang fra 9000 meter”

 1. Mike avatar

  fantastic. Makes me dream of holidays !
  My Skywatch
  .-= Mike´s last blog ..Skywatch #61 =-.

 2. Melusine avatar

  Stilig! Ganske annerledes enn mitt eget innlegg med solnedgang 🙂
  .-= Melusine´s last blog ..Sunset viewed from my balcony one day in June =-.

 3. Laura avatar

  GREAT photo!!
  .-= Laura´s last blog ..FOR SKYWATCH FRIDAY =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.