Skywatch Friday – Seconds before sunrise|Skywatch fredag – sekunder før soloppgang

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I like the seconds before the sun comes up, its like the world is holding its breath to prepare for the joy. This is my contrib to todays Skywatch Friday and Petunia’s Heavenly #122.

marineholmen sunrise[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg liker sekundene før solen kommer opp, det er som om verden holder pusten og gjør seg klar til å bli varmet. Dette er mitt bidrag til dagens Skywatch Friday og Petunia’s Himmelsk #122.

marineholmen sunrise[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

  1. Joyful sier:

    Lovely pastel colours in the sky. Great capture!

  2. ladyfi sier:

    How peaceful and utterly lovely!

  3. Thanks for visiting guys! 🙂 I love this place, its kind of within the city center but then again its very peaceful and calm.

  4. Marit sier:

    Nydelig bilde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.