Weirdest hotel rooms I’ve stayed in|De merkeligste hotellrom jeg har bodd i

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was browsing some old photos today and found a few from a trip through Europe, I still laugh when I see this and wanted to share them. Here is two of the weirdest hotel rooms I’ve stayed in.

weirdhotelroom2

weirdhotelroom1

I have to say that we didn’t want to spend too much money on hotels – there were so much else to spend it on. This is why we ended up at some weird places, but they were great in many ways – we really felt like being someone’s guests. So if you’re the owner of these ones I hope you don’t get offended, we enjoyed our stay.

These ones are from Belgium and Holland.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg bladde gjennom noen gamle bilder i kveld og fant noen bilder fra en biltur gjennom Europa for lenge siden, en kamerat av meg og jeg tok en spontantur og endte opp med å kjøre over alpene og inn i Italia. Her er to av de merkeligste hotellrommene vi bodde på.

weirdhotelroom2

weirdhotelroom1

Det må sies at vi ikke ønsket å bruke alle pengene våre på hotell, derfor endte vi opp på mange rare steder – og det sies at en god latter forlenger livet. Da vi åpnet dørene til disse følte vi straks at vi kom til å leve lenger.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Weirdest hotel rooms I’ve stayed in|De merkeligste hotellrom jeg har bodd i”

  1. Sandi Wahl avatar

    The first room looks like you’ve rented out someone’s den or study for the night!
    🙂
    .-= Sandi Wahl´s last blog ..Bikers & Teddy Bears =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.