Weirdest hotel rooms I’ve stayed in|De merkeligste hotellrom jeg har bodd i

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was browsing some old photos today and found a few from a trip through Europe, I still laugh when I see this and wanted to share them. Here is two of the weirdest hotel rooms I’ve stayed in.

weirdhotelroom2

weirdhotelroom1

I have to say that we didn’t want to spend too much money on hotels – there were so much else to spend it on. This is why we ended up at some weird places, but they were great in many ways – we really felt like being someone’s guests. So if you’re the owner of these ones I hope you don’t get offended, we enjoyed our stay.

These ones are from Belgium and Holland.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg bladde gjennom noen gamle bilder i kveld og fant noen bilder fra en biltur gjennom Europa for lenge siden, en kamerat av meg og jeg tok en spontantur og endte opp med å kjøre over alpene og inn i Italia. Her er to av de merkeligste hotellrommene vi bodde på.

weirdhotelroom2

weirdhotelroom1

Det må sies at vi ikke ønsket å bruke alle pengene våre på hotell, derfor endte vi opp på mange rare steder – og det sies at en god latter forlenger livet. Da vi åpnet dørene til disse følte vi straks at vi kom til å leve lenger.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Sandi Wahl sier:

    The first room looks like you’ve rented out someone’s den or study for the night!
    🙂
    .-= Sandi Wahl´s last blog ..Bikers & Teddy Bears =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.