Squirrelizer|Lag ditt eget ekornbilde

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The curious squirrel has spread to each corner of the world, now you can make your own.

operaekorn

Click here to go to the site where you can enter a url to a photo and create one youself.

Heres the guy who accidently appeared on the shot.

ekorn[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]For noen uker siden dukket det opp et bilde på nettet av et ekorn foran et par, de hadde satt kameraet på timer for å ta bilde og ekornet dukket opp ved en tilfeldighet. Dette bildet har spredd seg jorden rundt. Nå kan du lage dine egne, feks et slikt et :

operaekorn

Klikk her for å gå til tjenesten hvor du kan lime inn URL til et bilde.

Her er ekornet som dukket opp da bildet ble tatt.

ekorn

Morsomt at VG plukker opp slike saker, lurer på om de bruker Reddit? 🙂
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Hege sier:

    Så gøy!!!!!!!

    Det skal jeg kose meg med i morgen!
    .-= http://festusoglillepus.blogspot.com/ last blog ..Utfordring fra Emmeline =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.