10 minute break from the world|10 minutters pause fra verden

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Sometimes it feels great to invest in a 10 minute drive into nowhere or up the mountains, park the car and turn it off – and then just enjoy the silence. This is where I did such last time:

I think many believes that taking a 10 minute break like that would ruin the time-schedule and plans but all in all no one will notice – the others are too busy with their own time-schedule.

I call it investment because I feel much fresher and happier after a break like that and I perform better. I have to admit that I prefer summers up there but this has its charm as well.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Av og til synes jeg det er verdifult å investere i en 10 minutters kjøretur opp i fjellet, slå av bilen og bare nyte stillheten og den friske luften. Her er et bilde fra min siste tur av en slik art. 🙂

Jeg tror at mange er redd for å ta slike pauser, man er redd for å ødelegge den nøye planlagte dagen – men alt i alt så tror jeg at ingen vil merke noe. Alle er jo opptatt av sine egene timeplaner. Jeg kaller det investering fordi jeg føler meg mye friskere og opplagt etter en slik pause og da utfører jeg ting mye bedre. Jeg må innrømme at jeg liker bedre å gjøre slikt på sommerstid men dette har sin sjarm også.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.