I had to look twice|Jeg måtte se to ganger

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I struggle with irritated eyes these days because of pollen allergy and today I had to look twice at something I saw outside work. Can you see it? 🙂

We are expecting moderate spread of Alnus and Corylus avellana tomorrow but I think it a day or two earlier. They say cold weather gives lots of pollen, and this time we’ve had a long and cold winter..

Are you affected?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg sliter med irriterte øyne i disse dager, det må være pollensesongen som er i anmarsj. Utenfor jobben så jeg noe som så ut som noe mystisk noe, jeg måtte se to ganger. Kan du se det? 🙂

Det er meldt om moderat spredning av or og hassel i morgen, om det er liten eller ingen spredning i dag så kvir jeg meg til i morgen. De sier at kulde gir mye pollen, og denne gang har vi hatt en lang og kald vinter så dette blir interessant.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.