I had to look twice|Jeg måtte se to ganger

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I struggle with irritated eyes these days because of pollen allergy and today I had to look twice at something I saw outside work. Can you see it? 🙂

We are expecting moderate spread of Alnus and Corylus avellana tomorrow but I think it a day or two earlier. They say cold weather gives lots of pollen, and this time we’ve had a long and cold winter..

Are you affected?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg sliter med irriterte øyne i disse dager, det må være pollensesongen som er i anmarsj. Utenfor jobben så jeg noe som så ut som noe mystisk noe, jeg måtte se to ganger. Kan du se det? 🙂

Det er meldt om moderat spredning av or og hassel i morgen, om det er liten eller ingen spredning i dag så kvir jeg meg til i morgen. De sier at kulde gir mye pollen, og denne gang har vi hatt en lang og kald vinter så dette blir interessant.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.