A little easter walk|En liten påske-gåtur

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Today we walked down to Grønskjæret and relaxed near the ocean. We’re looking forward to use this place soon when it gets warmer. Its awesome to have such a place just a few minutes away.

Grønskjæret

A tree that fascinates me.
Grønskjæret

The road that leads nowhere. I wonder if its from the 2nd world war. I need to go to the library soon and find out moore of this place.
Grønskjæret

An old shooting position.
Grønskjæret

Up, down, left, right – which way do you want to go?
Grønskjæret

Waiting for the bathing-guests.
Grønskjæret

Looking for crabs, we found a few small ones.
Grønskjæret

submit to reddit [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag tok vi oss en liten tur ned på Grønskjeret og kikket i skjærgården. Vi fant mange tanglopper og noen krabber. Vi gleder oss masse til sommeren, det er herlig å ha en slik plass bare noen minutter unna. Tror vi har bestemt oss for at det heter Grønskjeret, jeg har blandet litt tidligere. 🙂

Grønskjæret

Slike trær som dette fascinerer meg.
Grønskjæret

Veien som ikke fører noe sted. Lurer på om dette er en vei fra 2. verdenskrig som ble bygget til en skytestilling.
Grønskjæret

En gammel skytestilling.
Grønskjæret

Opp, ned?
Grønskjæret

Stupebrettet venter på gjester.
Grønskjæret

Det er mye tang nå, vi har lyst til å rydde opp litt før sesongen.
Grønskjæret
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Nicole sier:

    I can almost smell the fresh air.
    What a beautiful place to walk with an awesome scenery!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.