Our new cityline is opening tomorrow! Heres a video of it|Vår kjære Bybane har åpnet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Link to the video: BA – Bybanen minute by minute.

In January 2008 they started building the long awaited Bybanen (Light-rail) in my city (Bergen in Norway) and tomorrow its opening! This is phase 1 which is about 10 kilometer, I think they are starting next phase this autumn. I hope it will reduce the car usage-here. Our Queen will be opening it tomorrow around noon.

Our local newspaper BA (Bergensavisen) joined a ride and filmed it, its worth a check – I think it will be popular among tourists as well. They don’t have any embed-code so I had to include the link. (Its SFW and no ads) The music they’ve used is from local bands.

There is a Wiki-article here on it if you’re interested.

Here is another video, Bybanen minute by minute:


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

I morgen åpner endelig Bybanen i Bergen, det blir spennende å se hvordan det går – de har jo hatt sine utfordringer i det siste. Vi krysser fingrene!

BA (Bergensavisen) har fått lov til å være med på en tur, her er filmen de lagde – med god musikk!

Lenke til videoen: BA – Bybanen minutt for minutt.

Her er en Wiki-artikkel om Bybanen i Bergen. Bybanen blir ganske liten i forhold til Sveriges Citybanan men kanskje Bybanen blir like stor på sikt?

VG har skrevet litt om åpningen 22. juni.

Her er et bilde av den siste trikk i Bergen forrige gang vi prøvde oss:

(Flere bilder her)

Her er NRKs Bybanen minutt for minutt:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Our new cityline is opening tomorrow! Heres a video of it|Vår kjære Bybane har åpnet”

  1. JILL W FANEBUST avatar
    JILL W FANEBUST

    Milliarder ut av vinduet som kunne vært brukt til forbedring og bygge nye veier i og rundt
    Bergen .

    JILL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.