Finally Friday!|Endelig fredag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its finally Friday! I’ve been very busy latetly and haven’t had time to post much.. Heres a few images that kept me alive this week:

Chewbacca’s first school-day:

Why Italy failed: too many players in the goal and no ball:

Clinton enjoys life more now than as a president:

The beauty of having a scooter with automatic gear:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er endelig fredag! Det har vært hektisk i det siste så jeg har ikke fått sjansen til å blogge så mye. Her er noen bilder jeg måtte dele siden det er helg.

Chewbaccas første skoledag:

Hvorfor Italia feilet, for mange spillere i mål – uten ball:

Clinton nyter endelig livet:

Sjarmen med scootere med automatgir:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. samantha sier:

    Man lærer noe nytt hver dag. Tidligere har jeg ikke hatt inntrykk av at gode, gamle Bills oppfatning av moro og å ‘nyte livet’ har vært å holde rundt et svett mannfolk i et omkledningsrom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.