Finally Friday!|Endelig fredag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its finally Friday! I’ve been very busy latetly and haven’t had time to post much.. Heres a few images that kept me alive this week:

Chewbacca’s first school-day:

Why Italy failed: too many players in the goal and no ball:

Clinton enjoys life more now than as a president:

The beauty of having a scooter with automatic gear:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er endelig fredag! Det har vært hektisk i det siste så jeg har ikke fått sjansen til å blogge så mye. Her er noen bilder jeg måtte dele siden det er helg.

Chewbaccas første skoledag:

Hvorfor Italia feilet, for mange spillere i mål – uten ball:

Clinton nyter endelig livet:

Sjarmen med scootere med automatgir:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Finally Friday!|Endelig fredag”

  1. samantha avatar
    samantha

    Man lærer noe nytt hver dag. Tidligere har jeg ikke hatt inntrykk av at gode, gamle Bills oppfatning av moro og å ‘nyte livet’ har vært å holde rundt et svett mannfolk i et omkledningsrom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.