Our local team scored two, but in wrong goal|Bra spilt av Brann

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Our local team Brann kicked their coach the other day and today was the first match without him. They scored two goals! But in wrong goal. But who minds that, its the finish that counts isn’t it? What goal they put the ball in doesn’t matter much.

Now people are discussing whether they will keep their league or not this year, I think they will make it – they have proven they can score.

Oh well, football isn’t everything, now I want to see the two last episodes of Lost so I can be finished with it and move on in life.

Heres from the match:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Brann scoret to mål i dag! Det er ikke ofte de gjør det. Veldig bra spilt Brann, allerede første kamp etter at treneren ble tvunget til å gå så scorer de igjen!

Det er ikke hvem sitt mål ballen går inn i som teller, det er å klare avslutningene å få ballen inn, og det klarte de bra i kveld mot Hønefoss, et av landets sterke fotball-lag.

Spillerne på Brann er ganske viljesterke, det er ikke mange trenere som overlever der – jeg tror Brann hadde klart seg best uten trener og styre. Det er jo fotballspilleren som vet best ikke sant? Det er jo de som løper etter ballen. Å kjøpe inn spillere er jo noe de kan gjøre mens de er på byn og drikker litt.

Her kan du lese litt om Oppdal sin reaksjon.

Her er en snutt fra kampen:


Lenker: VG, TV2, TV2

VG i dag (25.05) har en artig artikkel om hva BA satte inn i avisen.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Wishvam sier:

    hey you got one nice teaser there… great and your terrace looks a lot better now
    .-= Wishvam´s last blog ..Download Accelerator Plus =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.