Rainy morning|Regnfull morgen

[lang_en]It rained cats and dogs this morning, I tried to capture it here. Btw anyone with the Opera browser have problems seeing the video?[/lang_en][lang_nb-no]Det regnet noe sinnsykt i morges, prøvde å fange opp stemningen her. Kan noen med Opera forresten teste videoen, virker den?


IMG_4077
[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.