Impressions on the road – Oslo – Bergen|Inntrykk på veien over fjellet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We drove to Oslo last weekend to see the Jerry Seinfeld show at Telenor Arena, it was awesome but driving to Oslo also was. 🙂 Heres a few photos I took.

Lærdalstunnell

Flåm, Tourist Ship

Lærdal

Eldrevatnet

Tuv

Fornebu, the old airport

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi kjørte til Oslo forrige helg for å se på Seinfeld show’et på Telenor Arena, det var utrolig bra men kjøreturen i seg selv er en opplevelse. Her er noen bilder jeg tok på veien.

Lærdalstunnellen

Flåm, Turistskip

Lærdal

Eldrevatnet

Tuv

Tårnet på Fornebu
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Impressions on the road – Oslo – Bergen|Inntrykk på veien over fjellet”

  1. marit avatar
    marit

    Så fine bilder,kjekt at dere hadde en flott tur:)

  2. Emm avatar

    What a beautiful country! I got it into my head that I wanted to learn the basics of Norwegian. You know, the basic greetings and everything. I learned very quickly what a hard language it is!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.