Nygårdsbroen

The bridge has the blues|Broen har blå dager

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’m not sure why they did this, maybe an an artist did it? Or maybe its something they’ve set up to keep the drug addicts away? It was a neat opportunity though, its a bridge near the city center of Bergen.

Nygårdsbroen[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg lurer på hvorfor de har satt opp disse lysene, er det kunst eller er det for å holde narkomane unna? Det var veldig fint uansett, måtte ta noen bilder. 🙂

Nygårdsbroen[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “The bridge has the blues|Broen har blå dager”

  1. marit avatar
    marit

    Stemningsfult og vakkert!

  2. spiky avatar

    looks cleaner and cooler to me. 🙂

    a visit from philippines. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.