Merry Christmas from Øblog|God Jul fra Øblog

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Mandagstema – Todays Monday theme at Petunia’s blogg is Christmas cards. I decided to use the opportunity to make a little card to you all, from Øblog. If you click the image to the left you’re lead to a lot of nice Christmas cards.

The snow men were made by school children from all over the Berlin district, I took this earlier this year – there were hundreds of awesome snowmen.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Mandagstema – I dag er mandagstemaet på Petunias blogg julekort. Da syntes jeg det passet å lage et lite julekort til dere alle fra Øblog. Bildet er fra tidligere i år da vi var i Berlin, av en eller annen grunn får jeg julestemning av dette bildet. 🙂 Om du klikker på bildet til venstre så kan du se mange flotte julekort.

Snømennene var laget av skolebarn fra forskjellige områder i Berlin. Det var en stor opplevelse å gå blandt dem.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. Snemandskonference…fint motiv til et julekort…God jul til dig…

 2. Maria G sier:

  Härlig bild till ditt julkort!
  Ha en riktigt GOD JUL!

 3. Inge sier:

  Rigtig sjovt julekort motiv..
  Rigitg glædelig jul til dig og dine. 🙂

 4. oyvind sier:

  Tusen takk dere, god jul! 🙂

 5. Petrine sier:

  Så flott eit julekortmotiv ! Ja, det er å få skikkelig julestemning av !

  Ønsker deg og dine en fin Jul når den kjem !

 6. Petunia sier:

  For et herlig motiv!! Er det her alle snømennene reiser til når de forvinner her??
  Gledelig jul!

  • oyvind sier:

   Hei Petunia! Ja her er det alle snømenn og snødamer får slappe av, en siste hvileplass før de samler seg og gjør seg klar til neste sesong. 🙂 God jul!

 7. FishHawk sier:

  I hope you and yours have a very MERRY CHRISTMAS!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.