Spelhaugen a beautiful morning|Spelhaugen en nydelig morgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I took these from my office window a few days ago, thought they would be nice to share. Its my contribution to Skywatch Friday and Petunias Heavenly #62. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg tok disse fra kontorvinduet for noen dager siden, synes de ble fine. Bortsett fra den irriterende flagg-stangen da. 🙂 Dette er mitt bidrag til dagens Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #62. 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

9 kommentarer til “Spelhaugen a beautiful morning|Spelhaugen en nydelig morgen”

 1. HansHB avatar

  Nydelig himmelfarge og et flott bidrag til himmelsk!
  Ønsker deg en fin fredda’!

 2. Elisabeth avatar

  Snyggt ljus!! Ha dé!

 3. Cecilia Artista, Spain avatar

  Underbar färg på himlen!

 4. monika avatar

  kor fine bilder – selv med ei flaggstang 😉

  monikaklemma

 5. Linda avatar

  Lucky you – that’s quite a lot of view to have from an office window.

 6. Marianne avatar

  Flaggstangen gjør ingenting, det er jo vakkert!
  Man blir litt rikere av slike morgener!

 7. Firasz avatar

  Great colors 🙂 Great shots 🙂

 8. Ege Denne avatar
  Ege Denne

  Flaggstangen passer fint inn den 🙂
  Flotte farger 🙂

  Ta en titt her:
  http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html
  Bli med om du vil 🙂

 9. Buck avatar

  Amazing colours – I’d say they are unique!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.