Spelhaugen a beautiful morning|Spelhaugen en nydelig morgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I took these from my office window a few days ago, thought they would be nice to share. Its my contribution to Skywatch Friday and Petunias Heavenly #62. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg tok disse fra kontorvinduet for noen dager siden, synes de ble fine. Bortsett fra den irriterende flagg-stangen da. 🙂 Dette er mitt bidrag til dagens Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #62. 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. HansHB sier:

  Nydelig himmelfarge og et flott bidrag til himmelsk!
  Ønsker deg en fin fredda’!

 2. Elisabeth sier:

  Snyggt ljus!! Ha dé!

 3. Underbar färg på himlen!

 4. monika sier:

  kor fine bilder – selv med ei flaggstang 😉

  monikaklemma

 5. Linda sier:

  Lucky you – that’s quite a lot of view to have from an office window.

 6. Marianne sier:

  Flaggstangen gjør ingenting, det er jo vakkert!
  Man blir litt rikere av slike morgener!

 7. Firasz sier:

  Great colors 🙂 Great shots 🙂

 8. Ege Denne sier:

  Flaggstangen passer fint inn den 🙂
  Flotte farger 🙂

  Ta en titt her:
  http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html
  Bli med om du vil 🙂

 9. Buck sier:

  Amazing colours – I’d say they are unique!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.