Skywatch Friday – Minutes before the sun comes|Skywatch fredag – minutter før solen kommer

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It looks like its going to be a nice day. And finally weekend! I took this before I drove to work this morning.

And this at work a bit later. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det ser ut til å bli en fin dag, og så er det helg! Jeg tok dette før jeg kjørte til jobben.

Og dette på jobben litt senere. 🙂


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Skywatch Friday – Minutes before the sun comes|Skywatch fredag – minutter før solen kommer”

  1. FishHawk avatar

    Beautiful shots! Some of my favorite memories of being out on the road at all hours of the day and night is of seeing some spectacular sunrises and sunsets.

    1. oyvind avatar

      Thanks FishHawk. 🙂 I love it too, sometimes I want to further than my target just to enjoy the views.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.