Norway denies David Irving’s existence|David Irving får smake sin egen medisin

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]David Irving, the holocaust denier meets closed doors when he tries to book hotels for his conferences in Norway. He hopes that the employees at the hotels don’t know who he is but then they recognize him and cancel his orders. Norway denies his existence – but I guess he should get used to that. Why should we acknowledge his presence, does he exist? Why would someone welcome a person that might not exist? 🙂

Now he wants to sue the Norwegian hotels for canceling his bookings – good luck Irving! If the hotels loose I think many will open their wallets to help pay the fine or whatever..

Links : Wiki
DB
Aftenposten
Riks24
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Norge benekter David Irvings eksistens, hvorfor ikke? Han er en av de mest kjente Holocaust benektere så hvorfor kan ikke vi få lov til å benekte hans eksistens? Det er for dumt å la døde personer få booke hotell rom ikke sant? Egentlig burde ikke han få innreisetillatelse, holder det ikke at han får spre sitt budskap på Internet?

Beklager Irving men jeg synes ikke synd på deg, historieforfalskere har vi ikke bruk for, og nazister er vel ikke særlig populær heller.

Nå skal han saksøke hotellene, jeg ønsker ham lykke til. Om hotellene taper så er jeg gjerne med på en kronerulling.
Lenker :
DB
Aftenposten
Riks24[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

7 Responses

 1. Ugle Rimosen sier:

  Viljen til å sensurere er et symptom på at noe er alvorlig galt.
  Venstresiden har alltid vært kjappe til å ville sensurere.
  De ønsker egentlig ikke at folket skal bestemme.
  Det skal gjøres av profesjonelle byråkrater.
  Fysj!

  • Jim sier:

   The will to act is something! Your suggested notion of political agendas are without weight. Why allow someone who trivializes what happened in Europe and Norway to be welcomed and to promote the denial millions who suffered under the German occupation. Sir why not have an opinion of relevance. It would appear that your high education does not promote the idea of having a true opinion and conviction of thought! Get over yourself and realize you did not express and express you simple demonstrated a feeble attempt of pampas self recognition. And to conclude please right in English so you may share your stupidity with other people reading this forum!

   • oyvind sier:

    I’m sorry but I fear I’m not educated enough to understand you, my opinion is that he is forging history – how do I trivialize what happened in Europe? I don’t understand what you mean by ‘please right in English’. Please be so kind to elaborate. 🙂

 2. Truther sier:

  David Irving, David Icke, Ernst Zundel, m.fler, er spillere i det store spillet. De er jøder. Vigrid er også styrt av jøder. Vigrid hater, negre muslimer og liksom jøder. Frank Collin, tidligere leder av det amerikanske nazi-partiet, er også jøde.

  Av alle historier er det forbudt i enkelte land å ikke tro på Holocaust-historien. En sterk indikasjon på at historien er en løgn. Med tanke på at jødiske Larry Silverstein rev ned byggene sine 11. september og at hele verden ble lurt av de jødiske mediene til å tro at muslimer hadde noe med saken å gjøre, så blir krympede hoder, lampeskjerm og såpehistorien latterlig.

  To latterlige jøder later som de diskuterer Holocaust

 3. Ugle Rimosen sier:

  Jeg kjenner ikke Irvin’s forfatterskap godt nok til å ta stilling til det, og antageligvis ville jeg være meget kritisk til det, men sensur i seg selv løser ingen problemer.
  Dersom man hindrer et fritt ordskifte pådrar man seg samtidig ansvaret for å fylle det tomrommet som da gjerne fylles av en politisk korrekt instruks som mange vil ta for agitert propaganda, i tråd med det man ser i Nord-Korea og andre regimer og juntas.
  Viljen til å forby er en feig måte å håndtere en problemstilling, og løser ingen problemer.
  Skal man ta ting på alvor bør man være rederlig nok til å høre hva alle parterhar å si, selv det som ikke er innenfor hva man regner som sunt (på vegne av alle andre, hvilket er like arrogant som man er vant til fra ekstremister generelt).
  Jeg vil gjerne understreke at jeg ikke har noen form for antipati for jøder (jeg hadde selv en jødisk kjæreste, som var den beste jeg har vært sammen med). Så snarere tvert imot.
  Det jeg har noe imot er sensur, for det virker mot sin hensikt og undergraver de rederliges argumenter.

  • oyvind sier:

   Jeg er også kritisk til sensur men min motstand mot Irving er pga hans måte å forvrenge fakta. Han forfalsker rett og slett historie. Jeg er veldig glad i historie og jeg synes det er skummelt at han for lov til å publisere forfalskede fakta.

 4. Ugle Rimosen sier:

  Dersom det er noe man burde advare folk mot, må det være religion, siden det er et fiktivt argument mot sunn fornuft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.