View from the hospital room|Utsikt fra Haukeland

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The hospital called on Sunday and said that they had capasity to help our youngest one remove her tonsils, she had struggled a long time with them. Everything went as we hoped for and now shes recovering – the surgeon sad she had enormous tonsils and that it was way due to remove them. I’m glad its over. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig var det minsten sin tur til å ta mandlene. Forrige søndag ringte de fra Haukeland og sa at de hadde en avbestilling. Alt gikk supergreit, operasjonen tok litt lengre tid enn beregnet men de hadde full kontroll. Jeg er glad for at det er over, nå er hun hjemme og slapper av. 🙂 Kirurgen sa at hun hadde gedigne mandler og at det var på tide å ta dem. 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.