New nomination for keeper mistakes|Ny nominasjon til top 10 keepertabber

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Yesterday when Løv Ham played against Skeid the assistant referee signaled off side but the main referee called advantage. The keeper didn’t notice the advantage call and then this happened :

Link since they stopped embedding on this one.

I think this deserves a spot in the top 10 keeper mistakes.

This is the 2006 top 10, but it needs to be updated, anyone? 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går da Løv Ham spilte mot Skeid signaliserte dommerassistenten offside, mens hoveddommeren vinket det videre som fordel, det fikk ikke keeperen med seg så da skjedde dette :

Link siden de har stopped muligheten til å embedde…

Den fortjener vel en plass blandt de 10 beste vel? Her er top 10 2006, jeg tror det er på tide den oppdateres, noen som melder seg? 🙂

VG og TV2 skriver også om dette i dag.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “New nomination for keeper mistakes|Ny nominasjon til top 10 keepertabber”

 1. Frank Martinsen avatar
  Frank Martinsen

  Synd jeg ikke får sett den øverste (første) videoen 🙁 Får bare denne beskjeden; Embedding disabled by request. Virkelig synd 🙁
  Men, den andre videoen er bare genial da, hehe, jeg digger sånne typer videoer, altså, hehe 🙂

  1. oyvind avatar

   Oops typisk media.. de vil eie alt. Har lagt til en link i tilfelle du komer innom igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.