New nomination for keeper mistakes|Ny nominasjon til top 10 keepertabber

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Yesterday when Løv Ham played against Skeid the assistant referee signaled off side but the main referee called advantage. The keeper didn’t notice the advantage call and then this happened :

Link since they stopped embedding on this one.

I think this deserves a spot in the top 10 keeper mistakes.

This is the 2006 top 10, but it needs to be updated, anyone? 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går da Løv Ham spilte mot Skeid signaliserte dommerassistenten offside, mens hoveddommeren vinket det videre som fordel, det fikk ikke keeperen med seg så da skjedde dette :

Link siden de har stopped muligheten til å embedde…

Den fortjener vel en plass blandt de 10 beste vel? Her er top 10 2006, jeg tror det er på tide den oppdateres, noen som melder seg? 🙂

VG og TV2 skriver også om dette i dag.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Frank Martinsen sier:

    Synd jeg ikke får sett den øverste (første) videoen 🙁 Får bare denne beskjeden; Embedding disabled by request. Virkelig synd 🙁
    Men, den andre videoen er bare genial da, hehe, jeg digger sånne typer videoer, altså, hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.