Skywatch Friday – Fyllingsdalen|Skywatch Fredag – Fyllingsdalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]fyllingsdalen_løvstakken_julen_2014

My parents view in Fyllingsdalen, I never get tired of it. The whole family gathered today for brunch with great food and company.

Skywatch Friday[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]fyllingsdalen_løvstakken_julen_2014

Jeg blir aldri lei utsikten til foreldrene mine, Løvstakken og Fyllingsdalen i vinterdrakt. Det var godt at vi endelig fikk litt snø. I dag hadde mamma og pappa invitert hele familien til 2.juledag-brunch med masse deilig mat.

Skywatch Friday [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.