Ah the sailor’s monument.. wait what?|Ah Sjøfartsmonumentet.. vent hva?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We went to the city center today to relax and enjoy the nice weather, its fun looking at all the tourists. We sat down at the Sailor’s monument eating buns and drinking coffee.

Then suddenly..

A young lady in a bachelor party, she had to paddle a few rounds around the monument. 🙂

Its awesome when they figure out fun stuff like this, instead of making a fool out of them.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag dro vi inn til sentrum en tur for å slappe av i det fine været, det er morsomt å se på alle menneskene – utrolig mange turister for tiden. Vi satte oss ned ved Sjøfartsmonumentet for å spise litt og drikke kaffe.

Så plutselig…

En ung dame i utdrikningslag, hun måtte paddle noen runder. Artig påfunn! 🙂

Det er herlig når man finner på slike fine ting, i stedet for å drite ut folk.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Ah the sailor’s monument.. wait what?|Ah Sjøfartsmonumentet.. vent hva?”

 1. iip albanjary avatar

  she’s trying to attract public attention? haha

  1. oyvind avatar

   Her friends dared her to do it, she got the attention all right. 🙂

 2. Nicole avatar
  Nicole

  I love watching people too.
  And what a treat when the weather is nice AND you get to see something like this :D!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.