A relaxing day in the snow and sofa|En avslappende dag i snøen og sofaen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Sings “on the road again”… well not quite, rather on Geitanuken again! Elin and I walked up this morning and had a wonderful trip – its so beautiful up there! It feels real good coming home feeling I’ve used my body on this. Lighting the fire and read some blogs – a perfect day off.

Heres some photos I took on todays walk

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag gikk Elin og jeg opp på Geitanuken igjen, nå er jeg virkelig i siget – det er godt å gå litt på fjellet igjen. Dette har så langt vært en perfekt romjul. Nå er vi kommet hjem og jeg har havnet i sofaen, leser blogger og nyheter.

Natalie Normann sin blogg ‘Vestlandets leirgjøk’ fyller snart 1 år! Hun lodder ut bøker hun skrevet, bla Ildfuglen, barnebøker og krimbøker. Litt action i blogg-hverdagen er godt å ta med seg på en rolig dag. Du finner innlegget hennes her om du har lyst til å prøve.

Scrappehuset hadde en morsom blogg-hopping så den hev jeg meg også på.

Her er noen bilder jeg tok på turen

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “A relaxing day in the snow and sofa|En avslappende dag i snøen og sofaen”

 1. Nicole avatar
  Nicole

  That is more than gorgeous!
  I wouldn’t mind a walk along there :)!

 2. Rahulraj avatar

  Was in Bergen some years back as the Merchant Navy vessel in which I was tranellivg was docked here. Really a breathtaking place and so beautiful.The sky nearly seems to touch the waters in the 1st and 3rd picture. The reflections in the still waters is awesome!! Nearly a perfect mirror image!!

  1. oyvind avatar

   Hi Rahulraj thank you for visiting my blog. Good to hear that you enjoyed your stay in Bergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.