A relaxing day in the snow and sofa|En avslappende dag i snøen og sofaen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Sings “on the road again”… well not quite, rather on Geitanuken again! Elin and I walked up this morning and had a wonderful trip – its so beautiful up there! It feels real good coming home feeling I’ve used my body on this. Lighting the fire and read some blogs – a perfect day off.

Heres some photos I took on todays walk

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag gikk Elin og jeg opp på Geitanuken igjen, nå er jeg virkelig i siget – det er godt å gå litt på fjellet igjen. Dette har så langt vært en perfekt romjul. Nå er vi kommet hjem og jeg har havnet i sofaen, leser blogger og nyheter.

Natalie Normann sin blogg ‘Vestlandets leirgjøk’ fyller snart 1 år! Hun lodder ut bøker hun skrevet, bla Ildfuglen, barnebøker og krimbøker. Litt action i blogg-hverdagen er godt å ta med seg på en rolig dag. Du finner innlegget hennes her om du har lyst til å prøve.

Scrappehuset hadde en morsom blogg-hopping så den hev jeg meg også på.

Her er noen bilder jeg tok på turen

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. Nicole sier:

    That is more than gorgeous!
    I wouldn’t mind a walk along there :)!

  2. Rahulraj sier:

    Was in Bergen some years back as the Merchant Navy vessel in which I was tranellivg was docked here. Really a breathtaking place and so beautiful.The sky nearly seems to touch the waters in the 1st and 3rd picture. The reflections in the still waters is awesome!! Nearly a perfect mirror image!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.