Cycling up and down Geitanuken|Syklet opp og ned Geitanuken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’ve always wanted to cycle up Geitanuken, its only 305 meters high but it has rough terrain and it was a lot of fun cycling down. Up was a bit thougher than I thought. 🙂 The view up there is awesome.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har alltid hatt lyst til å sykle opp og ned Geitanuken, det er ikke mer enn 305 meter høyt men det gav nok av utfordringer. Det var nokså gjengrodd og vanskelig. Men moro! Utsikten der oppe er nydelig.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Cycling up and down Geitanuken|Syklet opp og ned Geitanuken”

  1. marit avatar
    marit

    Så flink og sporty du er:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.