Our terrace before and after|Terassen vår – før og etter

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]A paint job was long overdue, we figured out this was our last chance to paint it else it would have to be removed and replaced next season. This is how it looked before we put the stain on:

We bought 4 litres of stain and a roller, but first I washed and scrubbed it with something I don’t think is very environmental friendly..

Heres how it turned out:

And then my better half bought new furniture, doesn’t it look great?

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det var på tide å behandle terrassen vår, jeg tror det var like før den var i … Kanskje vi reddet den i siste liten? Slik så den ut før vi begynte:

Vi kjøpte 4 liter vannbasert olje og noe kraftvask greier jeg tviler på er miljøvennlig.

Her er hvordan det ble:

Og etter samboeren kjøpte inn hagemøbler:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Our terrace before and after|Terassen vår – før og etter”

 1. Fjordlykke avatar

  Nydelig!
  Utrolig så det gjør seg med nybehandlede terassebord, og ikke minst vakre hagemøbler.
  Inspirert til å ta hytteterassen når jeg ser bildene dine:)
  .-= Fjordlykke´s last blog ..PiP home gavedryss =-.

 2. marit avatar
  marit

  Terassen ble veldig fin,håper det blir mange fine sommerdager dere kan nyte der:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.