Finally more snow|Endelig mer snø

[lang_en]Its finally snowing again, but I want more – this is not enough. 🙂 Its been cold lately all over Europe, minus 25,3 degrees celcius in Sweden (Kalmar), minus 32,7 in Norway (Tynset), it looks like we’re going to get a white Christmas.

[/lang_en][lang_nb-no]Endelig litt mer snø! Men jeg synes ikke det snør nok, ønsker meg en veldig hvit jul. Synd at det blir litt kaos i trafikken, men det er jo bare å kjøre etter forholdene. Det er skikkelig kaldt i Norden, minus 25,3 grader i Sverige (Kalmar), minus 32,7 på Tynset, men jeg tror vi er sikret en hvit jul ihvert fall.

Her er noen bilder jeg tok utenfor jobben i dag:

Lenker:
Det kalla vädret består
Milevis med kø på E6
Varslar kald jul vestpå
Tågresenärer fast på centralstationen
Nå går det mot ny kulderekord
Snöovädret slår till i kväll
Ny iskyla drar in över Sverige
[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Chevyman sier:

  For noen få år siden sa Jugejens at det går mot grønne vintre. Etter dette har det blitt kaldere og kaldere tidligere og tidligere for hvert år, og det har kommet snø som har blitt liggende helt til våren. Enda vil de 3 S-ene (Stoltenberg, Solheim og Støre) ha et enda kaldere klima, samtidig som strømprisene gjør at vi snart ikke har råd til mat. Er de snikmordere som vil halvere norges befolkning for å spare penger når eldrebølgen kommer ved å fryse folk til døde? Nå burde vel snart disse bedreviterene skjønne det som snart hele norges befolkning skjønner: “Den globale oppvarmingen” er reinspikka svindel fra folk som har dette som levebrød,og som tjener seg søkkrike på den.

 2. FishHawk sier:

  How much hate mail have you been getting about wanting more snow? After translating the previous comment here, I found it rather interesting. It is, at least, something to wonder about.

  • oyvind sier:

   Hi FishHawk, good to see you! Not many actually, people are kind to me when I wish strange things. 🙂 Chevyman here is mad at our politicians and the “global warming” he thinks of as a hoax, I think that every time someone mention snow he is reminded of this matter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.