Nice weatherservice|Fin værtjeneste

[lang_en]Today a newspaper tell us that we might have to wait a bit longer for the spring and that the minus degrees might come back. That is sad reading but in the article they link to a fun weather service. It works for abroad cities and places as well. Check it out here: http://pent.no/[/lang_en][lang_nb-no]I dag skriver VG at våren lar vente på seg og at minusgradene snart kommer tilbake. Det er jo litt trist lesestoff men i artikkelen linker de til en artig værtjeneste jeg ikke har sett før. Den var kjempebra! Dataene ligner veldig på yr sine men kanskje de har samme kilder? Presentasjonen var ivertfall genial.

Prøv den her: http://pent.no/

Artikkelen: VG[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.