The first snow|Første snøfall

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It started snowing yesterday, finally! I look forward to a long a white winter. 🙂 Its chaos on the roads today though, there are lots of people who haven’t changed to winter tires yet.

Heres from our garden yesterday afternoon when it started to snow.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går begynte det endelig å snø, jeg håper vi får en lang og hvit vinter – med masse snø! 🙂 Det er kaos på veiene i dag, litt deprimerende å tenke på, det er jo ingenting ennå – hvordan skal det bli når det virkelig kommer snø?

Her er fra hagen vår i går ettermiddag da det begynte å snø.

Vær-Kari refser Hordalendingene
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Fjordlykke sier:

    I had to leave my car in some strangers garden, and walk home. Later my husband changed the tires, and tomorrow I will be able to drive a bit faster…. A scary day, but I survived:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.