The first snow|Første snøfall

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It started snowing yesterday, finally! I look forward to a long a white winter. 🙂 Its chaos on the roads today though, there are lots of people who haven’t changed to winter tires yet.

Heres from our garden yesterday afternoon when it started to snow.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går begynte det endelig å snø, jeg håper vi får en lang og hvit vinter – med masse snø! 🙂 Det er kaos på veiene i dag, litt deprimerende å tenke på, det er jo ingenting ennå – hvordan skal det bli når det virkelig kommer snø?

Her er fra hagen vår i går ettermiddag da det begynte å snø.

Vær-Kari refser Hordalendingene
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “The first snow|Første snøfall”

  1. Fjordlykke avatar
    Fjordlykke

    I had to leave my car in some strangers garden, and walk home. Later my husband changed the tires, and tomorrow I will be able to drive a bit faster…. A scary day, but I survived:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.