Traffic – You may live to see this|Trafikk – Drømmeløsning fra 1925

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]There were many great ideas for the future in 1925, this is one of my favorites. I wish they thought like this when planning for traffic these days. Heres a page from Popular Science August 1925:

Link to the scanned magazine.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]De hadde mange spennende ideer om fremtiden i 1925, her er en av mine favoritter. Skulle ønske de tenkte slik da de begynte å planlegge Bybanen i Bergen. 🙂 Her er en side fra Popular Science August 1925:

Link to the scanned magazine.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Traffic – You may live to see this|Trafikk – Drømmeløsning fra 1925”

 1. marit avatar
  marit

  Enig med deg ,gatebilde i Bergen hadde vært spennende da:)

 2. FishHawk avatar

  What happened?

  1. oyvind avatar

   Hi FishHawk, that is a good question, I think that in the 30s they started to love the car too much and prioritized it. Its sad.

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Øyvind, Stormdrane. Stormdrane said: Traffic – You may live to see this: http://bit.ly/fE4v9z via @addthis […]

 4. C.A.T. avatar

  Probably it also has something to do with the increasing number of population in big cities.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.