Kickoff in Sweden|Kickoff i Sverige

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

It was Kickoff time again and this time we went to the Häringe castle near Södertörn in Södermanland. A fantastic place and full of interesting history. It was good to se our partners and colleges again, from Poland, Sweden, Germany, USA, France and Norway. I’d love to visit this place with my family some time, but I think summertime is best. 🙂

The castle were build around 1654 but there are traces from around 900 near the Sotes castle, a ruin on a clip at the Landfjärden. The first document where Häringe is mentioned is dated 1278 when King Magnus Ladulås gave the area to the bishop chair in Strängnes.

You can read more about it on Häringe castle.

I took quite a few photos but they didn’t turn out well, but here are some of them:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Så var det dags for kickoff igjen, denne gang dro vi til Häringe slott i Haninge kommune på Södertörn i Södermanland. Vi var der fra torsdag til lørdag. Et helt fantastisk sted, og full av masse spennende historier. Her fikk jeg lyst til å dra tilbake med familien, men på sommertid. Det var godt å treffe igjen kolleger og partnere fra Polen, Sverige, Tyskland, USA, Holland, Frankrike og Norge.

Slottet ble byggen ca 1654 men det finnes historiske spor fra 900-tallet i den såkalte Sotes borg, en ruin på en klippe ved Landfjärden. Det første skriftlige dokument der Häringe nevnes er datert 1278, da kong Magnus Ladulås overakte områder på Muskö ved Häringe til biskopstolen i Strängnes. I år 1495 overlot biskop Konrad Rogge Häringe via bytte til Sten Sture den eldre og etter hans død i 1503 tilfalt godset til Sten Sture den yngre.

Du kan lese mer om den spennende historien på Wikipedia her: Häringe slott – wikipedia

Jeg tok en del bilder men de ble dessverre ikke så bra.. men her er noen av inntrykkene jeg fikk:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Kickoff in Sweden|Kickoff i Sverige”

 1. marit avatar
  marit

  Så flotte bilder. Jeg har veldig lyst på en tur til Sødermansland:)

 2. Bingo avatar

  Kjempefine bilder!

  Hva slags kamera bruker du? (Beklager off topic)

  🙂

  1. oyvind avatar

   Hei! Eh jeg vet ikke om jeg tør å si det. 🙂 brukte iPhone.. 🙂 med litt etterbehandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.