Spring tendency in Bergen|Tendenser til vår i Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was visiting a customer in the city center today and used the opportunity to take a few shots during lunch – it felt like spring!

They are working at the fishingmarket, but struggles keeping the water out.

More roadwork, I’m not sure what they are doing here.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg var på kundebesøk i sentrum i dag og benyttet sjansen i lunchen til å måle stemningen, det var tendenser til vårstemning! Men jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg oppdaget at de ikke hadde kommet særlig lenger med arbeidet ved fisketorget. Forklaring: “Det kommer *#¤!¤#%”$ mye vann inn her, vi har en teori om hvor det kommer fra”.

Arbeidet på fisketorget går sin vante gang, men tiden går mest med til å tømme ut vann.

Enda mer arbeid, men her legger de ikke brostein. 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Spring tendency in Bergen|Tendenser til vår i Bergen”

 1. Ana avatar
  Ana

  Hi, I’m a Spanish girl looking for a summerjob at fish market in Bergen.
  I was searching in the net but I didn’t find anything. I wonder if you could help me to contact someone who can offer me a job.
  Thanks a lot 🙂

  1. oyvind avatar

   Try to send an e-mail to post at torgetibergen.no, their website: http://torgetibergen.no/english.asp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.