1 hour at the airport|En time på flyplassen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I just noticed this photo taken by Terrance Chang, its awesome – its 1 hour at the San Francisco International Airport:

(link to flickr)

Link to the whole set[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg kom tilfeldigvis over dette bilde tatt av Terrance Chang, 1 time eksponering av fly som tar av på San Francisco International Airport, utrolig stilig!

(lenke til flickr)

Lenke til hele settet[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “1 hour at the airport|En time på flyplassen”

  1. Sheila @ A Postcard a Day avatar

    How spectacular! The light trails in the sky remind me of the days I used to drive to Heathrow to collect my husband, usually in the evening. I used to see all the planes with their winking lights coming in to land, one above the other. They looked so close!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.