Hopeless gardener|Håpløs gartner

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It doesn’t help that we have a small garden, we can’t manage it anyway. But yesterday I was fed up by watching it become a jungle. But it looks hopeless anyway, I don’t know what to do. 🙂

Before I start dragging the grass out:

After:

I wonder if I should plow it or something and make a potatogarden. :)[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg er en håpløs gartner og lar hagen vår vokse til en jungel før jeg får tatt den. Det går i rykk og napp. Det er pinlig for det er jo bare en liten hageflekk.

I går så den slik ut:

Etterpå:

Det er i det minste god trim å røske ugress, ihvert fall i disse proporsjoner. Jeg lurer på hva vi kan gjøre med denne hageflekken, kanskje rake bort alt gresset og kun ha jord og noen planter? Tips? :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. marit sier:

    Synes det ser fint ut jeg nå.Luke vekk ugress med jevne mellomrom er lurt eller plante så tett med kraftige planter, at ikke ugresset får plass:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.