Wonderful technology|Vidunderlig teknologi

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I grew up with ZX81, ZX Spectrum, C64, Amiga, PC with no HD etc so every day I find something that astonish me. My laptop’s internal wlan-card broke and I needed a quick sollution so I found this one:

Its an awesome wlan adapter that support all new speeds, isn’t it incredible that they manage to make them this small? It even has led to display traffic and connection. 🙂 [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg vokste opp med ZX81, ZX Spectrum, C64, Amiga, PC uten harddisk osv så hver dag finner jeg noe som fascinerer meg innen teknologi. Min bærbares wlan-adapter røk og jeg trengte en rask løsning så da kom jeg over denne:

Er det ikke utrolig? Dette er en glimrende wlan-dings som støtter alle nye protokoller – jeg forstår ikke hvordan de klarer det, den har til og med led-lys som viser trafikk og forbindelse. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.