Wonderful technology|Vidunderlig teknologi

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I grew up with ZX81, ZX Spectrum, C64, Amiga, PC with no HD etc so every day I find something that astonish me. My laptop’s internal wlan-card broke and I needed a quick sollution so I found this one:

Its an awesome wlan adapter that support all new speeds, isn’t it incredible that they manage to make them this small? It even has led to display traffic and connection. 🙂 [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg vokste opp med ZX81, ZX Spectrum, C64, Amiga, PC uten harddisk osv så hver dag finner jeg noe som fascinerer meg innen teknologi. Min bærbares wlan-adapter røk og jeg trengte en rask løsning så da kom jeg over denne:

Er det ikke utrolig? Dette er en glimrende wlan-dings som støtter alle nye protokoller – jeg forstår ikke hvordan de klarer det, den har til og med led-lys som viser trafikk og forbindelse. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.