Life on or near Gliese 581 g?|Har vi kontakt med andre planeter?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I love exciting findings in space, especially the news about Gliese 581 g which might be habitable for humans. Whats more fun is theories exploding after the news comes out – like the debate about Dr. Ragbir Bhathal.

In December 2009 he discovered a signal from… Gliese! He believe we were hit by a laser. Since Gliese is 20 light years away this means that the ones pointing the laser at us see us as we were 40 years ago. What did we start with around that? Sending massive tv and radio signals out. 🙂 Isn’t it an awsome thought to play with?

Links:

RAGBIR BHATHAL: AUSSIE ALIEN HUNTER[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er herlig å se at vi gjør fremgang i vår søken etter beboelige planeter, nå er det Gliese sin tur – en planet bare 20 lysår unna. Diskusjonsforumer eksploderer av teorier og drømmer, teorier blir sammenslått og vridd litt og så plutselig oppstår det noe gøy.

Noen ungdommer tenkte litt tilbake til januar i år om en artikkel hvor Dr. Ragbir Bhathal fortalte om en morsom opplevelse fra 2009. Han oppdaget signaler fra… området ved Gliese, mest sannsynlig en laserstråle mener han. Signalene han fant den gang er fremdeles under analyse.

Om man sier at det er 20 år siden de startet laseren og pekte den mot oss så betyr det at de ser oss for 40 år siden, hva gjorde vi for 40 år siden? Jo vi begynte å sende ut massivt med radio og TV-signaler. Kan det være grunnen til at de pekte laseren mot oss?

Kjempegøy teori synes jeg. Om funnet til Bhathal er som han tror da. 🙂 I hvert fall en tanke som er gøy å leke litt med.

Lenker:
RAGBIR BHATHAL: AUSSIE ALIEN HUNTER
Har funnet planet mennesker kan bo på
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Realist sier:

    For å sprekke bobblen. Nå har jo menneskeheten kommet til det punktet hvor de snart har brukt opp all resusjer på en selvdestruktiv måte på denne planeten. Hvorfor skulle da dette være noe annerledes på en ny planet? Det kommer veier, biler, CO2, fabrikker, atomvåpen, kriger, overbefolkning, nedhugging av livsviktige skoger osv.

    For å være helt ærlig, tror jeg ikke menneskeheten er gammle nok til å kunne flytte til en annen planet. Vi står fast ved fossilt drivstoff (noen tjener penger på dette) noe vi har brukt i 100år, med den viten og den tankekraften mennesket sitter med, skulle ikke 20lysår være den lengste reisen, om ikke alt på denne planeten hadde dreid seg om penger og makt.

    Nei, kommentaren i The Matrix stemmer “- Mennesket er som et virus, vi slår oss ned på et sted for å formere oss, inntil alle naturlige resursjer er brukt opp, for så å forflytte oss til et annet sted.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.