Classic summer meal|Klassisk sommer-måltid

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]A former college invited us to a classic summer meal, crabs! Its one of my favorites, loaf, crab, muster and a good white wine. 🙂 I drove that night though but he had non-alcohol cider, which works as well. 🙂

It was a gray day but to me it doesn’t matter when I’m near the ocean. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]En tidligere kollega inviterte oss til en liten sommer-samling, herlig krabbe!

Det var en grå dag, men ikke inne. 🙂 Egentlig spiller det ingen rolle når man er ved sjøen – det har en beroligende effekt uansett.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Classic summer meal|Klassisk sommer-måltid”

  1. Emm avatar

    Oh yum! What a lovely looking meal! I love the ocean too but honestly prefe it when the sun is shining.

  2. Sonia Garcia avatar
    Sonia Garcia

    I still love it… No matter if it’s sunny or not 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.