Bergen anno 1350|Bergen anno 1350

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Heres an awesome video of the reconstruction of Bergen anno 1350, its a coop between the Norwegian Directorate for Cultural Heritage, Bergen’s city Antiquarian and Arkikon.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_ae_uCxX_pg?version=3&hl=nb_NO&w=560&h=345]

Bergen now

Bergen 1350

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Her er en fantastisk rekonstruksjon av Bergen anno 1350, et resultat av samarbeid mellom Riksantikvaren, Byantikvaren og Arkikon. Arkikon kjenner vi fra før av, de har laget mange fantastiske rekonstruksjoner av vikinglandsbyer.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_ae_uCxX_pg?version=3&hl=nb_NO&w=560&h=345]
Bergen nå

Bergen 1350

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.