New art at Store Lungegårdsvann|Ny kunst ved Store Lungegårdsvann

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It’s fun to notice new art in our city, this time It’s Thorsten Goldberg’s turn with the 60°N, 05°E waterside encased. The artwork consists of 732 steelplates formed as a waving carpet on the shore of Store Lungegårdsvann. It will be launched publicly June 15th. [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er gøy å oppdage kunst som popper opp i den fine byen vår, denne gang er det Thorsten Goldberg sin tur med 60°N, 05°E waterside encased. Kunstverket består av 732 stålplater lagt som et bølgende teppe ved bredden til Store Lungegårdsvannet. Skulpturen ved Florida blir avduket 15. juni 2012.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “New art at Store Lungegårdsvann|Ny kunst ved Store Lungegårdsvann”

  1. Jakob Breivik Grimstveit avatar
    Jakob Breivik Grimstveit

    … and vandalized at once. How typically norwegian.

    1. oyvind avatar

      Ja tragisk. 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.