Impressions in Serbia|Inntrykk i Serbia

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I finally got a chance to go to Serbia, a great place with great people. I wish I took more photos.

Žiča

Žiča

Žiča

police in kraljevo

IMG_4027

beograd borg

Beograd borg

Žiča
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig fikk jeg en sjanse til å dra til Serbia, et fantastisk sted med fantastiske mennesker. Jeg skulle ønske jeg tok flere bilder.

Žiča

Žiča

Žiča

police in kraljevo

IMG_4027

beograd borg

Beograd borg

Žiča
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Impressions in Serbia|Inntrykk i Serbia”

  1. Mandy avatar

    What lovely photos! I really enjoyed my time in Serbia and would return in a heartbeat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.