Nygårdsparken

Beautiful Nygårdsparken|Vakre Nygårdsparken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I often walk through this park on my way to work, its being upgraded – look how nice it has become! Its a park from 1800, inspired by British parks.

Nygårdsparken

Nygårdsparken[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Grønn etat gjør en kjempejobb med Nygårdsparken, vannet er rensket opp og plantene vedlikehold og fornyet. Det har vært kjekt å gå gjennom parken til jobb. Og nå har jo den fått ny adresse også, nå ligger den langs Kong Christian Frederiks plass, tidligere Thormøhlensgate.

Nygårdsparken

Nygårdsparken[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.